Rakennusautomaatio

Tarjoamme rakennusautomaatioon niin huollot kuin urakoinnitkin. Huollolla varmistamme kiinteistönne teknisen toimintavarmuuden, mahdollisimman pitkän käyttöiän ja energiatehokkuuden. Automaatiohuoltomme ennakoi ja minimoi mahdollisia ongelmia järjestelmissä ja laitteissa, kuten lämmityksessä, ilmastoinnissa tai jäähdytyksessä. Seuraamme laitteistoja, joista myös raportoimme sopimuksen mukaisesti.

Säännöllinen huolto tuo rakennusten ylläpitoon säästöjä ja toimintavarmuutta. Ongelmatilanteissa huoltomme on varmasti nopeasti paikalla tarvittavat varaosat mukanaan.

Tee huoltotilaus älypuhelinsovelluksella, yhteystietosivun lomakkeella tai soittamalla numeroon: (09) 3505 760
Automaatiohuollon päivystys 24 h: 050 409 8686

Urakoinnilla toteutamme rakennusautomaatiojärjestelmiä kaiken tyyppisiin kiinteistöihin, uudisrakennuksiin sekä saneerauskohteisiin. Tuotamme projektipalvelut aina kokonaisvastuuperiaatteella tarpeidenne mukaisesti. Palvelumme koostuu konsultoinnista, toteutussuunnittelusta, toteutuksesta ja huoltopalvelusta – tai vain tietyistä osa-alueista asiakkaan tarpeen mukaan. Töissämme suosimme ainoastaan laadukkaiden ja tunnettujen valmistajien laitteistoja ja ohjelmistoja, millä takaamme myös varaosien varman saatavuuden. Tunnetuista merkeistä mm. Ouman ja Fidelix lukeutuvat suosimiimme valmistajiin. Käytännön asennustyöt toteutamme aina sitoutuneiden ammattilaistemme toimesta mahdollisimman vähän kiinteistön muuta toimintaa häiriten.


Yhteyshenkilöt

Timo Wilenius

Timo Wilenius

Automaatiohuollon yhteyshenkilö

0500 434 393
timo.wilenius@saatolaitehuolto.fi

Samuli Kettunen

Samuli Kettunen

Urakoinnin yhteyshenkilö

0504686242
samuli.kettunen@saatolaitehuolto.fi


Kysy lisää rakennusautomaatiosta

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.